Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ατρόμητος – Άρης: Δεύτερος με τρομερό φινάλε! Προσπέρασε τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 22:04 Ατρόμητος – Άρης: Δεύτερος με τρομερό φινάλε! Προσπέρασε τον Ολυμπιακό

Επιστροφή στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν εντός έδρας του Άρη με 4-2 και προσπέρασαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος νωρίτερα “πέταξε” δύο βαθμούς στην Ξάνθη.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους Θεσσαλονικείς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κι έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη, με το παιχνίδι να παίρνει έναν τρελό ρυθμό στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ από το 89′ μέχρι το 93′.

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, με το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό και τις δύο ομάδες να είναι ακίνδυνες. Ειδικά ο Άρης δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, με τους Θεσσαλονικείς να μην δημιουργούν ούτε μία τελική προσπάθεια.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 16′ με πλασέ τον Σάκιτς από έξοχη μεταβίβαση του Μπρούνο κι έλεγξε το παιχνίδι, δίχως να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων για δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 53′ το σουτ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ. Ο Άρης απάντησε στο 56΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια που υποχρέωσε τον Μέγερι να επέμβει εντυπωσιακά και να διώξει σε κόρνερ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ τους σε ανατροπή του Μαβράι από τον Μπουσουλάτζιτς (σ.σ. τον κράτησε στην περιοχή), αλλά ο Μέγερι νίκησε τον Γιουνές.

Στο 59′ ο Άρης βρέθηκε, μάλιστα, πίσω με δύο γκολ. Έπειτα από ασίστ του Γιαννούλη, ο Κουλούρης πλάσαρε από κοντά κι έγραψε το 2-0.

Ο Άρης πίεσε για να μειώσει και κατάφερε να το κάνει στο 89΄με τον Κωνσταντινίδης από πάσα του Γκάμα. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν πολύ, αφού ο Κουλούρης σημείωσε με πλασέ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων το 3-1 και το 2ο προσωπικό γκολ στον αγώνα (ο Κουέστα ήταν εκτός εστίας).

Ο χώρος των γκολ συνεχίστηκε, αφού ο Άρης κατάφερε στο αμέσως επόμενο λεπτό να μειώσει (3-2) και πάλι με δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου (90+2΄), ενώ ο Ατρόμητος έκανε το 4-2 στο 90+4΄ με ιδανικό πλασέ του Ενσικουλού, σε ένα εκπληκτικό σε εξέλιξη ματς στα τελευταία λεπτά.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Aτρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσοαλάτζιτς, Βασιλακάκης (82΄ Καρασαλίδης), Νάστος, Μπρούνο (86΄ Ενσικουλού), Μάντσον (51΄ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (75΄ Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46΄ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Τζανακάκης (65΄ Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράϊ, Βάλεθ, Γιουνές.

πηγή: newsit.gr