Αντετοκούνμπο για το επεισόδιο με Καντέρ: “Δεν μου αρέσει το “βρώμικο” παιχνίδι”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 10:42 Αντετοκούνμπο για το επεισόδιο με Καντέρ: “Δεν μου αρέσει το “βρώμικο” παιχνίδι”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ένα επεισόδιο με τον Ενες Καντέρ στο παιχνίδι των Μπακς με τους Νικς. Δείτε πως σχολίασαν το συμβάν οι δυο πρωταγωνιστές μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Μπακς νίκησαν άνετα για ακόμα μία φορά τους Νικς, ωστόσο από το παιχνίδι δεν έλειψαν τα νεύρα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αψιμαχία με τον Ενες Καντέρ, με τον Τούρκο σέντερ να αποβάλλεται με δεύτερη τεχνική ποινή.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο πρωταγωνιστές ερωτήθηκαν για το συμβάν κι έδωσαν την δική τους εκδοχή. “Στο τέλος της ημέρας οφείλω να βοηθήσω την ομάδα μου και να παραμείνω στο παιχνίδι. Έμεναν 8-9 λεπτά και σκεφτόμουν μόνο να συνεχίσω το ματς ως το τέλος. Απλώς δεν μου αρέσει το “βρώμικο” παιχνίδι το οποίο ρισκάρει την δική μου υγεία και των συμπαικτών μου. Δεν μου αρέσει”, ανέφερε ο Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά του, ο Καντέρ ο οποίος είχε δεχτεί χτύπημα στο μάτι σε διεκδίκηση με τον Μέικερ, δήλωσε: “Νομίζω ότι ο Γιάννης έκανε κίνηση προς το καλάθι και τον σταμάτησα. Δεν σφυρίχτηκε καν φάουλ. Και μετά είχαμε τον μικρό καβγά. Είχα ματώσει και χρειαζόμουν ράμματα. Ο γιατρός μου έκανε ράμματα και τώρα μου λέτε ότι αποβλήθηκα”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση