Νέα μπλεξίματα για Ρονάλντο - Πρώην του απειλεί να βγάλει τα... άπλυτά του στη φόρα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 16:11 Νέα μπλεξίματα για Ρονάλντο - Πρώην του απειλεί να βγάλει τα... άπλυτά του στη φόρα - ΦΩΤΟ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο απειλεί πως θα κάνει πρώην κοπέλα του Πορτογάλου σταρ.

Πρόκειται για την ηθοποιό και μοντέλο Τζασμίν Λέναρντ, που είχε δεσμό με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους πριν από μια δεκαετία και πριν από μερικές ημέρες τον είχε χαρακτηρίσει ψεύτη και ψυχοπαθή με αναρτήσεις της στο twitter.

Με αφορμή την υπόθεση με την καταγγελία του βιασμού από μια Αμερικανίδα, η Λέναρντ αποφάσισε να ξεσπάσει δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή με τους δικηγόρους της Κάθριν Μαγκιόργκα λέγοντας ότι μπορεί να καταθέσει σε βάρος του Κριστιάνο.

Η ίδια γυναίκα φέρεται τώρα έτοιμη, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», να κάνει και άλλες αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του Ρονάλντο, που θα προκαλέσουν σοκ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, επίσης, ότι δικηγόρος της Μαγκιόργκα ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τη Λέναρντ. ώστε να διαπιστώσει αν η πρώην συμμετέχουσα στο ριάλιτι «Big Brother» μπορεί να καταθέσει εναντίον του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Πηγή: filathlos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση