ΑΕΛ – Άρης: “Κόλλησαν” στο μηδέν στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 19:47 ΑΕΛ – Άρης: “Κόλλησαν” στο μηδέν στη Λάρισα

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και Αρης για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες είχαν λίγες καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ΑΕΛ στο 70′ είχε δοκάρι με τον Μιλοσάβλιεβιτς, στην πιο σημαντική φάση του αγώνα.

Σε ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο, που οι δύο ομάδες ήταν επηρεασμένες από τον κακό αγωνιστικό χώρο, δύο ήταν οι φάσεις που σημάδεψαν τα 45′ αυτά λεπτά. Στο 27′ Ο Μπραγκάν με σκαστή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα, που έκανε μια εκπληκτική επέμβαση. Ο Αρης, όμως βγήκε σε μία υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ντιγκινί βγήκε τετ α τετ με τον Κρίστισον έκανε το πλασέ, αλλά ο Σεσέροβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ στο 70′. Ο Καρανίκας έβγαλε τη σέντρα και ο Μιλοσάβλιεβιτς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Εφτά λεπτά αργότερα ο Αρης έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Κρίστινσον έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ντιγκινί, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (68′ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσεροβιτς (81′ Ακόστα), Νούνιτς (89′ Νίνι), Φατιόν, Γιακιμοφσκι, Καρανίκας, Ζιζιτς, Γκοϊκοβίτς, Ντέλετιτς.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34′ λ.τρ. Τζανακάκης), Βαλεριάνος, Βέλεθ (46′ Ιντζόγλου), Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Κόρχουτ (83′ Παυλίδης), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση