Με πέναλτι “φάντασμα” η Ξάνθη νίκησε τον Ατρόμητο – video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 22:15 Με πέναλτι “φάντασμα” η Ξάνθη νίκησε τον Ατρόμητο – video

Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία της στη φετινή Superleague έδωσε η Ξάνθη, η οποία πανηγύρισε μία νίκη πεντάδας επί του Ατρομήτου. Οι Ακρίτες επικράτησαν εντός έδρας των Περιστεριωτών με 2-1, γκρεμίζοντας την ομάδα του Κάναντι από την τρίτη θέση.

Για να το καταφέρουν αυτό, χρειάστηκε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το γκολ του Κουλούρη μόλις στο 5′, με τον Ντουρίσκοβιτς να κάνει το 1-1 στο 35′ και τον Κάστρο να γράφει το τελικό 2-1 στο 58′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μόνο που το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο παίκτης της Ξάνθης ήταν φάντασμα, μιας κι έπεσε στη μεγάλη περιοχή, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με αντίπαλο, ξεγελώντας τον διαιτητή.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στη συνέχεια του αγώνα κι έτσι γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81′ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς (89′ Γέντρισεκ), Καντά (65′ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς (74′ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46′ Γιαννούλης)

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση