Στέφανος Τσιτσιπάς: Έβαλε πλώρη για το top 10 του κόσμου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 09:47 Στέφανος Τσιτσιπάς: Έβαλε πλώρη για το top 10 του κόσμου!

Η παρουσία του στα κορτ του Australian Open δεν του χαρίζει μόνο σπουδαίες επιτυχίες και παγκόσμια αναγνώριση. Ο Στεφάνος Τσιτσιπάς μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να μπει στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης!

Οι νίκες του επί του Ρότζερ Φέντερερ και του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στο Australian Open τον εκτόξευσαν και τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται μια ανάσα από το Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις. Μια ανάσα από την παρουσία του στην πρώτη 10αδα του αθλήματος, ανάμεσα σε «ιερά τέρατα» όπως ο Φέντερ, ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς.

 

 

Στο live ranking του ATP, αυτή τη στιγμή, ο Έλληνας τενίστας φιγουράρει το Νο12. Αν καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να φτάσει ακόμη και στο Νο9. Αν δε κερδίσει το τουρνουά, τότε θα ανέβει ακόμη μια θέση, στο Νο8.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως ονειρεύεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αποκλειστεί από τον τελικό του αυστραλιανού Open, τότε δεν αποκλείεται να μείνει στη θέση που είναι τώρα, στο Νο12. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να μην προκριθεί στον τελικό ούτε ο Καναδός Μίλος Ράονιτς και να μην κατακτήσει τον τίτλο ένας από τους Φράνσις Τιάφοου ή Λούκας Πούιγ.

Η κατάταξη αυτή τη στιγμή είναι

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση