Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά ο Πανιώνιος! Απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 18:39 Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά ο Πανιώνιος! Απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρώτο “εισιτήριο” για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, “τσέκαρε” ο Πανιώνιος, που επιβλήθηκε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στη ρεβάνς για τους “32” της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και χάνουν ευκαιρίες για ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με ένα γκολ του Ντουρμισάι από το ύψος του πέναλτι και “καθάρισα” το ματς στο 75′ μετά από τρομερή προσπάθεια και γκολάρα του Σαραμαντά από αριστερά.

Ο Πανιώνιος πήρε έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το τελικό 2-0, σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο ματς στους “Ζωσιμάδες”, του χάρισε το πρώτο “εισιτήριο” για τη φάση των “16”.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κεϊτά, Κόρμπος (86΄ Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (69΄ Καμαρά), Κούρντι, Ντουρμισάι (90΄ Οικονομίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεοφ. Μιχαήλ, Αλ. Μιχαήλ, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Τσικάρσκι (68΄ Σεργκελασβίλι), Κάστρο, Βιδάλ (73΄ Παμλίδης), Αποστολόπουλος, Ξύδας, Αθανασιάδης, Μάνος (65΄ Κρίζμαν).

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση