Σκάει μεταγραφή «βόμβα» στον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 16:18 Σκάει μεταγραφή «βόμβα» στον ΠΑΟΚ

Με δεδομένο πως το deadline της μεταγραφικής περιόδου έχει οριστεί για αύριο (31/1), στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες για μία ακόμη κίνηση-ματ στο 90'!

Οι ασπρόμαυροι «παλεύουν» για την τελευταία και πιο εντυπωσιακή τους κίνηση με φόντο την απόκτηση ενός έτοιμου ποδοσφαιριστή, ο οποίος «κουμπώνει» άψογα στην νέα μεταγραφική πολιτική του Δικεφάλου του Βορρά και στις κινήσεις που έγιναν φέτος τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεδομένου πως είναι απόλυτα έτοιμος, δίνοντας άμεσα επιπλέον λύσεις στον 49χρονο τεχνικό.

Το πιο σημαντικό στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως ο ΠΑΟΚ παρέμεινε πιστός στο νέο πλάνο που έχει χαράξει, επενδύοντας στην ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή, αλλά και στην προοπτική που του δίνει με φόντο το αύριο του συλλόγου.

Αν και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, τότε θα ανακοινωθεί άμεσα από τους επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά, οι οποίοι θα ρίξουν αυλαία στις μεταγραφές με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Για την ώρα, δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα την εν λόγω υπόθεση, καθώς δεν θέλουν να διαρρεύσει το παραμικρό, αλλά πλέον είναι θέμα ωρών να γίνει γνωστό το όνομα.

Πηγή: filathlos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση