Μοιρασιά στο Ηράκλειο! Έμειναν στο «Χ» ΟΦΗ κι Ατρόμητος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 19:26 Μοιρασιά στο Ηράκλειο! Έμειναν στο «Χ» ΟΦΗ κι Ατρόμητος

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο, για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Superleague. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κουλούρη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Νέιρα.

Ο ΟΦΗ κι ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Superleague. Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, μιας και οι Κρητικοί παρέμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι τέταρτοι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να τους πλησιάζει στους τρεις βαθμούς.

Αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η οποία περνάει αγωνιστική κρίση και θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα της, προκειμένου να μην έχει προβλήματα στη μάχη της πεντάδας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και με αντεπιθέσεις έφθαναν πιο κοντά στην εστία του ΟΦΗ. Έτσι στο 8΄ κεφαλιά του Κουλούρη έδιωξε ο Στρέζος στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, ενώ στο 24΄ ο Ουάρντα από μπαλιά του Κουλούρη έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι κι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε όμως να κάνει το 1-0 στο 33΄ με τον Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε με κοντινή προβολή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Χατζηισαΐα.

Η απάντηση των Κρητικών ήταν άμεση, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα (37΄) έφθασαν στην ισοφάριση με τον Νέιρα, ο οποίος δέχθηκε την μεταβίβαση στο ύψος του πέναλτι από τον Κοροβέση και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι.

Στο επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με στόχο να σκοράρουν και πάλι, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις μεγάλες φάσεις. Σε μία από αυτές στο 80΄ σουτ του Ναμπί η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 83΄ σουτ του Μπουσουλάτζιτς κατέληξε επίσης άουτ.

Ο ΟΦΗ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 90΄ με τον Παπαστεριανό, όταν σε τετ α τετ με τον Μέγερι, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου κατάφερε να αποκρούσει το πλασέ με τα πόδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Νάστος (77΄ Παπαστεριανός), Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης (66΄ Ντίνας), Νέιρα, Γιακουμάκης (75΄ Βουό).
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (44΄ Νάτσος), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον (79΄ Ούμπιδες), Μπουσουλάτζιτς, Καρασαλίδης, Μπρούνο (65΄ Ενσικουλού), Ουάρντα, Κουλούρης.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση