Super Bowl: Κατασχέσεις αξίας 24 εκατ. δολαρίων και συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 13:42 Super Bowl: Κατασχέσεις αξίας 24 εκατ. δολαρίων και συλλήψεις

Το NFL έχει απόφαση δικαστηρίου που επιτρέπει την κατάσχεση των πλαστών εισιτηρίων και εμπορευμάτων που ανακαλύφθηκαν στην Ατλάντα, κατά την διάρκεια της εβδομάδας Super Bowl.

Οι φίλαθλοι στην Ατλάντα έχουν προειδοποιηθεί από το NFL, να είναι προσεκτικοί προκειμένου να μην πέσουν θύματα εκείνων που πωλούν ψεύτικα εισιτήρια, αλλά και πλαστά αντικείμενα για το 53ο Super Bowl, που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η τοπική αστυνομία και οι ομοσπονδιακοί πράκτορες έχουν κατασχέσει φανέλες, καπέλα, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και χιλιάδες άλλα μη εξουσιοδοτημένα αντικείμενα από τα καταστήματα λιανικής πώλησης και στους πωλητές δρόμων. Η επιχείρηση που ονομάστηκε “Operation Team Player” έφερε και τις συλλήψεις περίπου 28 ατόμων, από τους οποίους καταδικάστηκαν οι 21.

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες κατέσχεσαν περίπου 285.000 πλαστά εισιτήρια και αντικείμενα συνολικής αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο ειδικός πράκτορας, Νίκ Άναν. Το NFL όπως ανέφερε, έχει απόφαση δικαστηρίου που επιτρέπει την κατάσχεση των πλαστών εισιτηρίων και εμπορευμάτων που ανακαλύφθηκαν στην Ατλάντα κατά την διάρκεια της εβδομάδας Super Bowl.

Να θυμίσουμε ότι τελικός αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μεταξύ των Los Angeles Rams και των New England Patriots, θα πραγματοποιηθεί στη 01:00 τα ξημερώματα Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου.

Οι Patriots φτάνουν για 11η φορά σε τελικό Super Bowl και μετρούν 5 τίτλους (2002, 2004, 2005, 2015, 2017). Οι Rams από την άλλη, φτάνουν για τέταρτη φορά στο στο… φινάλε, έχοντας σηκώσει το τρόπαιο μόνο το 2000. Οι δύο φιναλίστ έχουν διασταυρώσει ξανά τα ξίφη τους στο Super Bowl του 2002 με τους Patriots να επικρατούν 20-17.

Το Super Bowl, που έχει ξεπεράσει τα 100.000.000 τηλεθεατών, διεξάγεται φέτος στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα και πριν την έναρξη του αγώνα, η Gladys Knight θα αναλάβει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση