Superleague: Όλα τα «φώτα» στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ! Γενέθλια με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 11:30 Superleague: Όλα τα «φώτα» στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ! Γενέθλια με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός

Μία από τις καθοριστικότερες αναμετρήσεις της εφετινής Superleague θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ (19:30) στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο ντέρμπι μπορεί να κρίνει τον …μισό τίτλο στη Superleague, καθώς εάν επικρατήσει ο ΠΑΟΚ, θα έχει κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση της κούπας. Ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας, ο “δικέφαλος του Βορρά” θα παραμείνει το απόλυτο αφεντικό, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή.

Αντίθετα, σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, το πρωτάθλημα θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να διατηρεί το πλεονέκτημα. Μην ξεχνάμε πως σε δυο εβδομάσες η Ένωση θα πάει να παίξει στην έδρα του Ολυμπιακού τις… ελπίδες της για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ημέρα, ο Παναθηναϊκός, δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού και θέλει να… γιορτάσει με “τρίποντο” τη συμπλήρωση 111 ετών από την ίδρυσή του. Με νίκη, το “¨τριφύλλι” θα διατηρηθεί σε πλεονεκτική θέση για την προνομιούχο 5η θέση, την ώρα που ο ανεβασμένος Αρης, θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 4ος Ατρόμητος αντιμετωπίζει στη Λάρισα την ΑΕΛ και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για το 2019!

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ΟΦΗ – Ξάνθη, με τους Κρητικούς να θέλουν να ξεφύγουν από… περίπλοκες καταστάσεις, την ώρα που οι Ακρίτες προσπαθούν να ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο -ουσιαστικά- υποβιβασμένος, Απόλλων Σμύρνης, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης που θέλει βαθμούς για να αποφύγει και αυτός τις “περιπέτειες”.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

Λαμία – Παναιτωλικός 0-2

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

15:00 ΟΦΗ – Ξάνθη NOVA

16:00 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ

17:15 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός NOVA

17:15 ΑΕΛ – Ατρόμητος NOVA

19:00 Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ NOVA

Η βαθμολογία

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση