ΑΕΚ: Είναι οριστικό! Επιστρέφει ο Μανόλο Χιμένεθ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 14:21 ΑΕΚ: Είναι οριστικό! Επιστρέφει ο Μανόλο Χιμένεθ

Μόνο το... τυπικό μέρος μένει για να θεωρείται ο Μανόλο Χιμένεθ ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ! Ο Ισπανός επιστρέφει στην Ένωση περίπου 8 μήνες από την αποχώρηση του. Η συμφωνία έρχεται λίγες ώρες μετά το "διαζύγιο" της Ένωσης με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Χιμένεθ αναμένεται να βρίσκεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα και να ντεμπουτάρει την Πέμπτη, κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες την Τρίτη (05.02.2019) στην ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέβαλε την παραίτηση του, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ την έκανε δεκτή και λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο 55χρονος Ισπανός τεχνικός επιστρέφει έτσι για τρίτη φορά στην ΑΕΚ, φτάνοντας σε προφορική συμφωνία με τους “κιτρινόμαυρους” για συμβόλαιο 1,5 χρόνου, με προοπτική επέκτασης για ένα ακόμα έτος.

Να θυμίσουμε πως ο Χιμενεθ ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-2011 και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδας σε αυτό το διάστημα. Η δεύτερη θητεία του στην Ένωση άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος (η Ένωση το… σήκωσε μετά από 24 χρόνια).

Το διαζύγιό τους στο τέλος της περασμένης σεζόν είχε να κάνει με ένα οικογενειακό πρόβλημα του, το οποίο φαίνεται πως πλέον έχει λυθεί. Να αναφέρουμε πως -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ο “Μανόλο” ήθελε αρχικά κλειστό διετές συμβόλαιο, ωστόσο ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ένωση κι βρέθηκε η… χρυσή τομή μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να φτάσει απόψε το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του με την ΑΕΚ και να καθίσει στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση