Σήμερα αρχίζει η "μάχη" του Τσιτσιπά στο Sofia Open - Τι δήλωσε για Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 10:28 Σήμερα αρχίζει η "μάχη" του Τσιτσιπά στο Sofia Open - Τι δήλωσε για Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Οι "μάχες" του Στέφανου Τσιτσιπά στο Sofia Open αρχίζουν σήμερα Πέμπτη στις 20:00 από την φάση των "16" και απέναντι στον Γερμανό Στρουφ.

Φυσικά στην συζήτηση κυρίαρχο θέμα ήταν τα κατορθώματα του στο Australian Open, ενώ μίλησε για Τζόκοβιτς και Ναδάλ και φυσικά για την προηγούμενη εμπειρία του στη Σόφια.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του στα ΜΜΕ στη Σόφια.

Για την παρουσία του στη Βουλγαρία: «Είναι υπέροχο να είσαι στη Σόφια. Είναι η δεύτερη φορά που είμαι εδώ και τώρα αισθάνομαι καλύτερα αφού τότε ήταν όλα χιονισμένα και τώρα ο καιρός είναι τέλειος. Απολαμβάνω την παρουσία μου και η διοργάνωση είναι φανταστική. Χαίρομαι που έχουν έρθει και από την Ελλάδα για να δουν τους αγώνες».

Για τον στόχο του: «Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πολλές ημέρες να ξεκουραστώ μετά από το Australian Open. Δεν έχω ανακάμψει στο 100%. Ξέρω όμως ότι θα παλέψω με θέληση και αποφασιστικότητα για να τα πάω καλά. Μου αρέσει να ξεκινάω χωρίς μεγάλες προσδοκίες»

Για τη νίκη επί του Φέντερερ: «'Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τον αγώνα ένιωθα σαν να έχει εκραγεί ο εγκέφαλος μου. Ήταν μια μαγική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή, απέναντι στο είδωλο μου. Προφανώς και η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό».

Για Τζόκοβιτς και Ναδάλ: «Δουλεύω και εκπαιδεύομαι για να νικήσω αυτούς τους παίκτες. Διαφορετικά δεν θα ήμουν στο κορτ κάθε ημέρα. Πραγματικά θέλω να κερδίσω τον Τζόκοβιτς, τον Ναδάλ, τον Φέντερερ, τον Μάριν και όποιον άλλο στο μέλλον. Παίζοντας με τέτοιους παίκτες βελτιώνεις την απόδοση σου και θα μάθεις ν' αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις».

Ο Τσιτσιπάς έκανε και την πρώτη του προπόνηση στη Σόφια και αποθεώθηκε από τον κόσμο και ειδικά από τους Έλληνες. Ο νεαρός τενίστας δεν σταμάτησε να υπογράφει... μπαλάκια τα οποία ήθελαν για σουβενίρ οι μικροί και μεγάλοι θαυμαστές του.

Πηγή: filathlos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση