Μαρτίνς: Η ομάδα θα δώσει απαντήσεις, είμαστε σίγουροι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 15:02 Μαρτίνς: Η ομάδα θα δώσει απαντήσεις, είμαστε σίγουροι

«Θα είμαστε ανώτεροι και θα περάσουμε» είπε ο Γκιγιέρμε.

Στην ανάγκη της ομάδας του να βγάλει εγωισμό, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ώστε να δώσει απαντήσεις με την εικόνα της και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της προσφέρει προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa League, στάθηκε ο Πέρδο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε επίσης πως δεν είναι πρόβλημα το γεγονός ότι η ουκρανική ομάδα ότι δεν έχει επίσημα ματς τελευταία, ενώ για τον Κώστα Φορτούνη ξεκαθάρισε πως θα είναι κανονικά στη διάθεσή του, κάτι που δεν ισχύει και με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις το Πέδρο Μαρτίνς:

Για το αν αποτελεί το καλύτερο δυνατό σενάριο ένα θετικό αποτέλεσμα με την Ντιναμό Κιέβου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό. Είναι αλήθεια πως είναι σπουδαίο πως έχουμε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όλος ο στόχος ήταν να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο ματς και να κοιτάξουμε το αυριανό ματς. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι ένας άλλος στόχος και θέλουμε να τον πετύχουμε».

Σχετικά με το πόσο καθοριστική είναι η αναμέτρηση της Πέμπτης: «Σε καμία περίπτωση δεν το λέμε καθοριστικό το ματς. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Και να κερδίσουμε αύριο, δεν μπορούμε να πούμε ότι πήραμε την πρόκριση. Έχουμε ποιοτικό αντίπαλο, με πολλούς νέους διεθνείς παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου αλλά τίποτα δεν κρίνεται σε ένα ματς».

Αναφορικά με την κατάσταση των Φορτούνη και Ελαμπντελαουί: «Ο Ομάρ δεν θα είναι έτοιμος. Ο Φορτούνης θα είναι αύριο στο ματς. Έχει επανέλθει, πήγε καλά στην αποθεραπεία και στην θεραπεία και εκτιμούμε πως θα είναι έτοιμος για αύριο».

Για το ότι η Ντιναμό δεν έχει επίσημα ματς: «Έχουμε εικόνα του αντιπάλου για το πώς θα παίξει και έχουμε δει παιχνίδια τους, παρότι έχουν δώσει φιλικά. Δεν είναι το πρώτο επίσημο ματς φέτος (για την σεζόν 2018-2019). Είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς για το 2019. Έχει μία φιλοσοφία κοντά σε εμάς. Δεν επηρεάζει θεωρούμε την φιλοσοφία και την ταυτότητα της ομάδας και το πως θα παρουσιαστεί. Έχει δύο νέες προσθήκες αλλά είμαστε κοντά σε φιλοσοφία και νοοτροπία με αυτήν την ομάδα».

Σχετικά με το τι περιμένει από τους παίκτες του μετά την Τούμπα: «Οπωσδήποτε περιμένουμε να βγάλουν οι παίκτες μας ποδοσφαιρικό εγωισμό. Ναι, περιμένουμε η ομάδα να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να δώσει απαντήσεις. Αυτή η ομάδα έχει δέσμευση με τους στόχους της και θέλει και πρέπει να συνεχίσει. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να συνεχίσουμε. Οι παίκτες μας έχουν δείξει πως είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε απαντήσεις. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει αύριο».

Αναφορικά με το αν τα πλάνα επηρεάζονται από το γεγονός ότι ακολουθεί ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε την ενέργειά μας για αυτό το παιχνίδι. Μετά να σκεφτούμε το πολύ σημαντικό ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στο πολύ σπουδαίο ματς με τη Ντιναμό».

Γκιγιέρμε: Στο τέλος θα πάρουμε την πρόκριση

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έδειξε αισιόδοξος για την πρόκριση των Πειραιωτών, ενώ επισήμανε ότι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να βρεθεί στους «16» του Europa League.

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να φτάσουν στη νίκη, είπε: «Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Τώρα μπορούμε να περιμένουμε εκπλήξεις, καθώς δεν έχουν επίσημα ματς. Πιστεύω ότι εμείς όμως θα είμαστε ανώτεροι και στο τέλος να πάρουμε την πρόκριση».

Σχετικά με το αν αλλάζει η προετοιμασία του αθλητή, όταν ξέρει ότι μετά από τρεις ημέρες υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, απάντησε: «Όπως είπε και ο προπονητής μας, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν άλλο αγώνα πέρα από τον αυριανό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ώστε να φτάσουμε στο στόχο που θέλουμε. Προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση