Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αποχώρησαν οι Πειραιώτες! Η ανάρτηση της ΚΑΕ [pic]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 21:29 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αποχώρησαν οι Πειραιώτες! Η ανάρτηση της ΚΑΕ [pic]

Ο Ολυμπιακός είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο στο ημίχρονο, χάνοντας στα χαρτιά το παιχνίδι και την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες αποχώρησαν μάλιστα κατευθείαν από τα αποδυτήρια για το λεωφορείο της ΚΑΕ, ώστε να επιστρέψουν άμεσα στην έδρα τους, ανακοινώνοντας και επίσημα στο γεγονός, με ανάρτηση στα social media.

Το χρονικό του αγώνα

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τον Ολυμπιακό να συμπληρώνει μέσα στο πρώτο 1,5 λεπτό του αγώνα τρία ομαδικά φάουλ (τα δύο ήταν του Τίμα). Οι δυο ομάδες ήταν βιαστικές στις επιθετικές τους επιλογές, κάτι που δικαιολόγησε το 6-5 του πρώτου τετραλέπτου. Στη συνέχεια όμως οι “αιώνιοι” ανέβασαν στροφές. Ο Παναθηναϊκός έφτιαξε μια μικρή διαφορά, με τον Παπαπέτρου να πετυχαίνει απανωτούς πόντους και τον Καλάθη να… σερβίρει. Από τους “ερυθρόλευκους” ξεχώρισε μόνο ο Γουέμπερ. Οι “ερυθρόλευκοι” εμφάνισαν πρόβλημα στη γρήγορη μεταφορά της μπάλας, δεχόμενοι μάλιστα πόντους… στην πλάτη της άμυνας τους από τους Τόμας και Γκιστ (από ασίστ του Καλάθη). Το “τριφύλλι” έβγαλε μεγάλο πάθος στην άμυνα και -παρά τους απανωτούς πόντους που δέχθηκε από τον ΛεΝτέι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +11 (23-12).

Οι δυο ομάδες μπήκαν… νευρικά και στο δεύτερο δεκάλεπτο, έχοντας κακές επιθετικές επιλογές (ειδικά ο Παναθηναϊκός) και πολλά λάθη. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατεβάσει τη διαφορά από τους 9 πόντους στο πρώτο πεντάλεπτο, επηρεασμένο και από τα φάουλ που φορτώθηκε και πάλι. Το “τριφύλλι” βρήκε ρυθμό -συνέχισε να βγάζει ενέργεια στην άμυνα- και “χτύπησε” μέσα στο “ζωγραφιστό” με Τόμας και Γκιστ. Ο μόνος που φάνηκε να το προσπαθεί από τους “ερυθρόλευκους” ήταν ο Γουέμπερ. Το τρίποντο του Σπανούλη λίγο πριν το ημίχρονο μείωσε τη διαφορά στους 15 πόντους τη διαφορά (40-25).

Αυτό όμως ήταν τελικά και το τέλος του αγώνα, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην συνεχίσει το ματς και να μη βγει στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση