Ολυμπιακός: Υποδοχή στο ΣΕΦ και μήνυμα στήριξης! «Όλες οι Χούντες πέφτουν» pics

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 08:57 Ολυμπιακός: Υποδοχή στο ΣΕΦ και μήνυμα στήριξης! «Όλες οι Χούντες πέφτουν» pics

Τη στήριξή τους στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο), αλλά και στην ομάδα -για την απόφαση να αποχωρήσει στο ημίχρονου του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ- έσπευσαν να δείξουν οι φίλοι των “ερυθρόλευκων”.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός πήραν την απόφαση να μη βγει η ομάδα στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματα των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επικοινώνησαν με την ομάδα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (!) ζητώντας να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Για λόγους ασφαλείας, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» επέλεξαν να ανακοινώσουν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ τη συγκεκριμένη απόφαση στα αποδυτήρια, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού άργησε αρκετά να αναχωρήσει από το ΟΑΚΑ, αφού ο κόσμος που βρέθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις (στις 22:30), λόγω της κίνησης που υπήρχε.

Την ίδια στιγμή, πάνω από 1000 φίλοι του Ολυμπιακού θέλησαν να δείξουν τη στήριξη τους στην ομάδα αλλά και τη διοίκηση και συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, περιμένοντας το “ερυθρόλευκο” πούλμαν.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών τάχθηκαν υπέρ της απόφασης της διοίκησης να μην συνεχίσει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικό, ενώ διαβεβαίωσαν τους παίκτες πως θα σταθούν δίπλα τους και ότι στα επόμενα ματς το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο. Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι από αυτούς φώναξαν: Όλοι μαζί θα ρίξουμε τη Χούντα. Όλες οι Χούντες πέφτουν”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση