Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η αποζημίωση του Μουρίνιο! Το «τρελό» ποσό που θα πάρει από τη Γιουνάιτεντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 16:37 Αυτή είναι η αποζημίωση του Μουρίνιο! Το «τρελό» ποσό που θα πάρει από τη Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά με το ποσό που θα πάρει από την αγγλική ομάδα ως αποζημίωση, μόνο... χαρούμενος θα πρέπει να είναι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε τραγικές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Ζοζε Μουρίνιο να χάνει… την μπάλα και να αδυνατεί να οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» στον δρόμο των επιτυχιών.

Έπειτα από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας πήρε την απόφαση να απολύσει τον Πορτογάλο τεχνικό, μία εξέλιξη που μάλλον άφησε… ικανοποιημένο τον Μουρίνιο.

Ο λόγος;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε τα οικονομικά δεδομένα  μέχρι και την 31η του Δεκέμβρη, επιβεβαιώνοντας την πλούσια αποζημίωση που έλαβε ο Ζοσέ Μουρίνιο και το επιτελείο του όταν λύθηκε η συνεργασία τους

Ο Πορτογάλος τεχνικός έγινε πλουσιότερος κατά 19,6 εκατομμύρια λίρες (!). Πλέον μπορεί άνετα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του κι όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει να τον βρει.

Πηγή: newsit.gr