Ολυμπιακός: Μόνο με ξένους διαιτητές απέναντι στον ΠΑΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 18:12 Ολυμπιακός: Μόνο με ξένους διαιτητές απέναντι στον ΠΑΟ
«Δεν θα επιτρέψουμε ξανά την είσοδο του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ»

Την απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά σε παιχνίδι των εγχώριων διοργανώσεων κόντρα στον Παναθηναϊκό αν δεν σφυρίξουν αποκλειστικά ξένοι διαιτητές, ανακοίνωσε με απόφασή της η  ΚΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι «δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.
  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.
  • Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.
  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ»

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση