Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρης – Πανιώνιος: Η αποβολή σταμάτησε το «κίτρινο» σερί! – videos

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 20:45 Άρης – Πανιώνιος: Η αποβολή σταμάτησε το «κίτρινο» σερί! – videos

Για την 21η αγωνιστική της Superleague, Άρης και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο σκορ με 1-1, σε ένα παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» από τη γρήγορη αποβολή του Μπάσα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαξίμοβιτς.

Ο Ματίγια κατάφερε πάντως να βάλει τους «κίτρινους»  μπροστά στο σκορ στο 48′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ευθύνη του Κότνικ, για να ισοφαρίσει αμέσως μετά ο Τσιλούλης για τους φιλοξενούμενους το ματς.

Το παιχνίδι

Οι ισορροπίες στο παιχνίδι του «Βικελίδης» άλλαξαν από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 11ο λεπτό, ο Μπάσα με «δολοφονικό» μαρκάρισμα, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο Άρης διατήρησε πάντως τον έλεγχο και συνέχισε να «μοιάζει» πιο απειλητικός, χάνοντας και την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο (30′), με τον Λάρσον να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, από εξαιρετική ενέργεια του Ματέο Γκαρσία.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μάλιστα, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, με τον Ματίγια να εκτελεί φάουλ και τον Κότνικ να αντιδρά άσχημα και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως «απάντησαν» αμέσως, με τον Τσιλούλη να εκμεταλλεύεται την κόντρα στο σουτ του Μακρύλλου και να κάνει από κοντά το 1-1, ισοφαρίζοντας το ματς.  Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πάντως, που βγήκαν ξανά στην επίθεση, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά Ματίγια και Λάρσον δεν κατάφεραν να τελειώσουν τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα τους στη συνέχεια, με αποτέλεσμα η ισοπαλία να μείνει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Πανιώνιος

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης (68’ Φετφατζίδης), Ροζ, Κορχούτ, Μπάσα, Mατίγια, Ματέο (64’ Βέλεθ), Τόνσο (77’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Λάρσον. 

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (14’ Άρτσε), Μακρύλλος, Τσιλούλης (87’ Καμαρά), Σιντι Αλι (80’ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμιρσάι.

πηγή: newsit.gr