Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη τιμητική διάκριση για την Άννα Κορακάκη - Τι είπε για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 14:16 Μεγάλη τιμητική διάκριση για την Άννα Κορακάκη - Τι είπε για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο - ΒΙΝΤΕΟ

Με την υψηλότερη διάκριση που απονεμήθηκε ποτέ σε αθλητή, το Χρυσό μετάλλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τίμησε η Ομοσπονδία την Άννα Κορακάκη.

Η απονομή έγινε σε ένδειξη αναγνώρισης για τις Διεθνείς επιτυχίες της Ελληνίδας σκοπεύτριας, με κορυφαία τα δύο μετάλλια στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Ας μην ξεχνάμε ότι η Άννα Κορακάκη έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020, κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο με Παγκόσμιο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2018 .

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η Άννα Κορακάκη δήλωσε ότι είναι πολύ τυχερή που πήρε τόσο νωρίς αυτήν την πρόκριση ώστε στους αγώνες που θα μεσολαβήσουν να αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Η Κορακάκη δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητικό κέντρο που δημιουργήθηκε λέγοντας ότι είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή.

Δείτε τις δηλώσεις της Άννας Κορακάκη:

Πηγή: enikos.gr