ΠΑΟΚ: Στα χιόνια η προετοιμασία για Άρη! Η αποστολή για το ματς [pic]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 18:43 ΠΑΟΚ: Στα χιόνια η προετοιμασία για Άρη! Η αποστολή για το ματς [pic]

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες έχουν θέσει εν αμφιβόλω το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να πραγματοποιεί την τελευταία προπόνηση στα χιόνια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε πάντως τους παίκτες του σε καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, καταρτώντας την καλύτερη δυνατή 18άδα για το ματς.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Στην κατάλευκη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει τη Θεσσαλονίκη από το πρωί του Σαββάτου διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στον Άρη.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν βάση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση και στις στημένες φάσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ, Νίκος Καρέλης  και Στέλιος Μαλεζάς είναι οι μόνοι παίκτες που βρίσκονται εκτός μάχης με εξαιτίας τραυματισμών, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Πασχαλάκη, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση