ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0: Ισοπαλία που άρεσε σε αρκετούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 19:05 ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0: Ισοπαλία που άρεσε σε αρκετούς

Τα περιθώρια στένεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΟΦΗ, που δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι στην ΑΕΛ, έμεινε στο 0-0 με τη θεσσαλική ομάδα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης ημέρας και συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς νίκη, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της κατάταξης. 

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά χωρίς να κάνουν κλασική φάση για γκολ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν στο 12ο λεπτό σε πέσιμο του Βαζ στην περιοχή, ύστερα από μαρκάρισμα του Νούνιτς. Στο 6΄ η κεφαλιά του Σόουζα πέρασε άουτ, στο 8΄ αδύναμο σουτ του Ποτουρίδη μάζεψε ο Κρίστινσον, ενώ στο 44΄ ο  Σόουζα τελείωσε άσχημα τη φάση κι έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να μπλοκάρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όταν στο 47ο λεπτό ο Νέιρα με ατομική προσπάθεια έδωσε στον Σακόρ, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκοΐκοβιτς έβαλε το σώμα στην πορεία της μπάλας και γλίτωσε την ομάδα του από πιθανή παραβίαση της εστίας της. Προϊόντος του χρόνου το άγχος κατέβαλε τους γηπεδούχους, που μπορεί να εξακολουθούσαν να έχουν τον έλεγχο αλλά πλέον λειτουργούσαν σπασμωδικά.

Παρόλα αυτά οι Κρήτες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 88΄, όταν η μπάλα έφτασε στον Πάρσον, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει από τη μικρή περιοχή τον Κρίστινσον, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το βαθμό για τους «βυσσινί».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νέιρα, Κοροβέσης - Ζίβκοβιτς, Μπέρτος, Λεοζίνιο

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος (77΄ Ναμπί), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46΄ Πάρσον), Βαζ (72΄ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Φερέιρα, Ποτουρίδης.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90΄+2 Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79΄ Γιακιμόβσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (62΄ Σεσέροβιτς), Φατιόν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση