Υποβιβάζονται ΟΦΗ και Αιγινιακός με την κατηγορία χειραγώγησης παιχνιδιού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 15:48 Υποβιβάζονται ΟΦΗ και Αιγινιακός με την κατηγορία χειραγώγησης παιχνιδιού

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ και του Αιγινιακού για χειραγώγηση του μεταξύ τους παιχνιδιού στη Football League, το οποίο και είχε ολοκληρωθεί με σκορ 6-0 το 2017. Θα καταθέσει έφεση η κρητική ομάδα.

Σοκ στον ΟΦΗ και τη Superleague, με την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να αποφασίζει κατά της κρητικής ομάδας, για το περιβόητο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, το οποίο και φέρεται να είχε στηθεί για στοιχηματικούς λόγους.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά και φαίνεται ότι δέχθηκαν τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας, ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Αιγινιακού, Γιάννη Νώπα και με κάποιους ποδοσφαιριστές, ώστε το παιχνίδι να λήξει με σκορ άνω του 3-0, κάτι που συνέβη τελικά, αφού το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 6-0.

Μετά την απόφαση λοιπόν, οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με τον υποβιβασμό στη Superleague και τη Football League, αντίστοιχα. Από την πλευρά του ΟΦΗ πάντως, θεωρείται βέβαιη η έφεση ώστε να εκπέσει η απόφαση σε επόμενο βαθμό και μάλιστα εκτιμάται ότι υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί τελικά κάτι τέτοιο.

Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση