Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τη διαιτησία Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 15:38 Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τη διαιτησία Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

«Αν δεν κατέβουν, θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει. Εμείς θέλουμε… Κινέζους διαιτητές», είπε ο Μ. Παπαδόπουλος.

«Μύλος» στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τον Ολυμπιακό να επιμένει στην απόφασή της ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές, ενώ ο Μάνος Παπαδόπουλος, από πλευράς «πράσινων», θέλοντας να... καυτηριάσει τη στάση των «ερυθρολεύκων» είπε ότι «και εμείς θέλουμε Κινέζους διαιτητές. Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι θα βάλω την γάτα μου να κλαίει».

Όπως φαίνεται από τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, δεν υπάρχει κοινή γραμμή όσον αφορά το θέμα των διαιτητών ενόψει και του ντέρμπι της 17ης Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους και εμμένει στην αρχική της απόφαση να παίξει μόνο με ξένους διαιτητές σε αυτό το παιχνίδι. Κάτι το οποίο θα γίνει και στην περίπτωση που οριστεί κάποιος εκ των Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Basket League.

Η απάντηση του «τριφυλλιού» μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου ήταν άμεση, ο οποίος εξήγησε ότι δεν πρόκειται ποτέ οι ομάδες να διαχειριστούν τη διαιτησία και αυτό διότι θα υπάρχουν πάντα διαφωνίες. Μάλιστα, πιάστηκε από το αίτημα των Πειραιωτών, για να σχολιάσει ότι «και εμείς δεν θα κατέβουμε ξανά, αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά!».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι «υπάρχουν θεσμοί και αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει. Όταν κερδίζουμε όλα είναι καλά. Όταν χάνουμε, μας φταίει κάτι άλλο. Μπορεί όντως να φταίει κάτι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά να τα μηδενίζουμε όλα στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων, δεν είναι σωστό».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην περίπτωση που δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα μέχρι τις 17 Μαρτίου, το πιθανότερο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση και ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί με άλλους -6 βαθμούς. Σημειώνεται, επίσης, ότι παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του Προμηθέα Πάτρας, της Κύμης, αλλά και του Άρη.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση