Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο και οι άλλοι… υποψήφιοι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 16:53 Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο και οι άλλοι… υποψήφιοι

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε τεράστια κρίση, αφού η “σφαλιάρα” που δέχθηκε μέσα στο “Μπερναμπέου” από τον Άγιαξ την έθεσε εκτός και του τελευταίου της φετινού στόχου. Οι ιθύνοντες της “βασίλισσας” κοιτάζουν πλέον την επόμενη... μέρα και ψάχνουν τον άνθρωπο που θα χρίσει και πάλι μια ισχυρή ομάδα.

Η φυγή του Ζινεντίν Ζιντάν άφησε ένα τεράστιο κενό στη Ρεάλ Μαδρίτης και η αποτυχημένη επιλογή του Ζουλιέν Λοπετέγι έκανε την κατάσταση ακόμα χειρότερη (αποχώρησε στα τέλη Οκτωβρίου, μετά από 14 ματς με την ομάδα, αφήνοντας την στην 9η θέση της La Liga, με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες).

Η επιλογή του Σαντιάγκο Σολάρι φάνηκε να… μαζεύει στην αρχή λίγο τα πράγματα, αλλά η Ρεάλ τέθηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εκτός και των τριών της στόχων, γνωρίζοντας μάλιστα οδυνηρούς αποκλεισμούς από Μπαρτσελόνα και Άγιαξ.

Η κατακραυγή του κόσμου της Ρεάλ αναμένεται να κάνει τη διοίκηση της “βασίλισσας” να… πάρει σκούπα. Φυσικά, πρώτο μέλημα της είναι το να βρει τον τεχνικό που θα επαναφέρει τους “μερένγγες” στο δρόμο των επιτυχιών.Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι αυτό που ακούγεται πολύ έντονα -ειδικά από τους φίλους της Ρεάλ- την ώρα όμως που στο «τραπέζι» υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις τεχνικών.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο απασχόλησε τους Μαδριλένους πριν ανακοινώσουν τον Σολάρι και δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για την απόκτηση του, παρά την αντίδραση που θα βρει από την Τότεναμ. Στα υπόψιν υπάρχουν πάντα και οι περιπτώσεις των Αντόνιο Κόντε (και το δικό του όνομα είχε ακουστεί τον Νοέμβριο) και Γιόακιμ Λεβ.

Πηγή: newsit.gr