Εξώδικο Ολυμπιακού στην ΚΕΔ! «Δεν παίζουμε με Έλληνες διαιτητές»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 14:08 Εξώδικο Ολυμπιακού στην ΚΕΔ! «Δεν παίζουμε με Έλληνες διαιτητές»

Ο Ολυμπιακός έστειλε εξώδικο σε ΕΟΚ και ΚΕΔ για τα επόμενα παιχνίδια του στο ελληνικό πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά σε οποιοδήποτε ματς με τους 3 διαιτητές που διεύθυναν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Αμετάκλητη φαίνεται ότι είναι η απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην αγωνιστεί η ομάδα, με βάση τα σημερινά δεδομένα στην ελληνική διαιτησία, καθώς έστειλε και εξώδικο στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ σχετικά με το θέμα.

Σε αυτό υπογραμμίζεται ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ξένους διαιτητές, αλλά και σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Basket League, στο οποίο θα σφυρίζουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου.

Το εξώδικο της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η K.A.E. Ολυμπιακός απέστειλε την Πέμπτη 07.03.2019 εξώδικη γνωστοποίηση σε Ε.Ο.Κ. και Κ.Ε.Δ., με την οποία κατάστησε σαφή την επίσημη θέση και πρόθεση της ομάδας μας να μην συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης που θα διευθύνουν οι διαιτητές Π. Αναστόπουλος, Α. Μάνος και Χ. Παναγιώτου, όπως και σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης με αντίπαλο την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός χωρίς την αποκλειστική παρουσία ξένων διαιτητών».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση