Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Πόρτο γλυκοκοιτάζει την περίπτωση Ζαμπά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 16:43 Η Πόρτο γλυκοκοιτάζει την περίπτωση Ζαμπά

Πώς η υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού συνδέεται με την υπόθεση Ολιβέιρα.

Το όνομα του Λέο Ζαμπά είναι σημειωμένο σε αρκετές λίστες ομάδων, που τον παρακολουθούν στενά, με την Πόρτο να είναι μία από αυτές που εδώ και καιρό έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Οι «δράκοι» είχαν άνθρωπο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για να δουν από κοντά τον Βραζιλιάνο επιθετικό του «δικεφάλου», ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το θέμα του 20χρονου ποδοσφαιριστή συνδέεται και με το ενδεχόμενο το καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς να θελήσουν να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του δανεικού Σέρτζιο Ολιβέιρα, πουλώντας τον Ζαμπά στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Την Παρασκευή (08/03) ο Νταβίντ Φερνάντεζ, που ασχολείται με μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας από το Οπόρτο, έγραψε στο twitter ότι «ο Λέο Ζαμπά παρακολουθείται από την Πόρτο», ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι δύο σύλλογοι έχουν άριστες σχέσεις και λόγω της παρουσίας Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά και του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω από το Βραζιλιάνο επιθετικό και τον «δικεφάλου», είναι γνωστή η ύπαρξη ρήτρας 20.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του και από αυτή τη βάση μπορεί να συζητήσει ο ελληνικός σύλλογος μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πηγή: gazzetta.gr