Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Απίστευτη πεντάρα στο Αγρίνιο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 21:24 Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Απίστευτη πεντάρα στο Αγρίνιο!

Στη «μάχη» για την 5άδα ξανά μπήκε ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη και κυρίως, την εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, αφού «διέσυρε» τους Νεοσμυρνιώτες με το επιβλητικό 5-0 και βρέθηκε στο -7 από την 5η θέση.

Τραγική εμφάνιση από την ομάδα του Μάντζιου, που φάνηκε να έχει το μυαλό στην… Καθαρά Δευτέρα και όχι στο ματς, στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, ο Άργκους με κεφαλιά από κόρνερ του Μάζουρεκ άνοιξε το σκορ, με τον Μπαΐροβιτς να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 20′, μετά από λάθος του Σταυρόπουλου.

Ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Πολωνό επιθετικό στο 41′ και στο 49′, για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα ο Ουίλιαν στο 72′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Πανιώνιος

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Μαρινάκης, Ντίας, Μπαΐροβιτς, Μανά, Ουίλιαν, Μασουρέκ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Μανθάτης, Άρσε, Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση