Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια μέσα στο Αγρίνιο! Μολότοφ και ζημιές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 17:54 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια μέσα στο Αγρίνιο! Μολότοφ και ζημιές

Έγινε αυτό που οι Αρχές προσπαθούσαν να αποτρέψουν, ενόψει του Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ. Εκατοντάδες οπαδοί των Θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο Αγρίνιο, παρά την απαγόρευση που υπάρχει. Σοβαρά επεισόδια μέσα στην πόλη μεταξύ οπαδών του “δικέφαλου του Βορρά” και αυτών των γηπεδούχων.

Pre game με… επεισόδια στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ. Περίπου τρεις ώρες πριν τη “σέντρα” της αναμέτρησης των δύο ομάδων, υπήρξαν επεισόδια στο κέντρο του Αγρινίου ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το agriniopress.gr και το agrinionews.gr τα επεισόδια των οπαδών έγιναν στους δρόμους γύρω του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής (Μητρόπολη).

Αψηφώντας την απόφαση για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση τους στο Αγρίνιο αλλά και τις εκκλήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οπαδοί του “δικεφάλου του Βορρά” βρέθηκαν άρχισαν να καταφτάνουν στη συγκεκριμένη πόλη από τις πρωινές ώρες (όπως τονίζεται, η παρουσία τους δεν ήταν ιδιαίτερα διακριτική.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 4 το μεσημέρι. Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης όταν δέχτηκαν επίθεση. Αναφέρθηκαν δύο ελαφρείς τραυματισμοί ενώ το κατάστημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο έγινε ρίψη μολότοφ από οπαδούς και ακολούθησε η επέμβαση της αστυνομίας, με χρήση δακρυγόνων. Μετά από περίπου ένα μισάωρο τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ φαίνεται πως υπήρξαν και προσαγωγές.

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr / agrinionews.gr, newsit.gr