Έρχεται «καμπάνα» από την UEFA: Εκτός Champions League ο Ρονάλντο! – video

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 13:53 Έρχεται «καμπάνα» από την UEFA: Εκτός Champions League ο Ρονάλντο! – video

«Βόμβα» από την UEFA, καθώς φέρεται έτοιμη να στερήσει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη συμμετοχή στα προημιτελικά του Champions League, τιμωρώντας τον με τουλάχιστον μία αγωνιστική για τον πανηγυρισμό του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ξεκίνησε έρευνα για το εν λόγω παιχνίδι, ώστε να εξετάσει αν υπήρξε παράβαση των ηθικών κανονισμών της διοργάνωσης και τα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν λόγο για πιθανή απουσία του από τα επόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους στη διοργάνωση.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε πετύχει χατ-τρικ στο συγκεκριμένο ματς, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση, γεγονός που πανηγύρισε έξαλλα, αλλά και… δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα, ως απάντηση στον Ντιέγκο Σιμεόνε, που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο πρώτο ματς, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η κίνησή του αυτή όμως, σε συνδυασμό και με τις ύβρεις στους αντίπαλους οπαδούς, είναι πλέον πολύ πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή στα παιχνίδια για τους «8», όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ σε νοκ άουτ ματς.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση