Φρικιαστικός τραυματισμός για Νούρκιτς – video

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 10:38 Φρικιαστικός τραυματισμός για Νούρκιτς – video

Σοκ στους Μπλέιζερς αλλά και σε ολόκληρο το ΝΒΑ, αφού ο Γιουσούφ Νούρκιτς έσπασε το αριστερό του πόδι στον αγώνα με τους Νετς.- ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Σοκ. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για το συναίσθημα που δημιουργήθηκε σε όλο τον κόσμο που είδε τον Γιουσούφ Νούρκιτς να σπάει το πόδι του στον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Νετς (νίκη των πρώτων με 148-144).

Ο Βόσνιος σέντερ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος όταν στην προσπάθειά του να διεκδικήσει ένα επιθετικό ριμπάουντ στην παράταση δεν πάτησε σωστά, με αποτέλεσμα να σπάσει την αριστερή του κνήμη. Ο Νούρκιτς ούρλιαξε από τον πόνο και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πάγωσαν στην όψη του δυναμικού γίγαντα να έχει λυγίσει από τον πόνο.

Αμέσως στο πλευρό του σταρ των Μπλέιζερς βρέθηκε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τον Νούρκιτς να αποχωρεί με φορείο, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Σε ένα παιχνίδι της μοίρας, ο θηριώδης σέντερ τραυματίστηκε ενώ πραγματοποιούσε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, αφού αποχώρησε έχοντας 32 πόντους, 16 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 κοψίματα. 

Την φετινή σεζόν ο Νούρκιτς είχε χρονιά καριέρας, αριθμώντας 15.4 πόντους, 10.3 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τα VIDEO

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

AP Photo/Laurence Kesterson

πηγή: sport24.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση