«Η Euroleague σκέφτεται να πάρει απ’την Ελλάδα το Final Four»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 22:17 «Η Euroleague σκέφτεται να πάρει απ’την Ελλάδα το Final Four»

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ αναφέρει πως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Final Four της Euroleague το 2020, λόγω... πολιτικής κρίσης!

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας “wallasports”, αναφέρει ότι η Euroleague σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει το Final Four του 2020 από την Ελλάδα (ΟΑΚΑ) και να προγραμματίσει τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο.

Ο δημοσιογράφος, Αχαράλε Βάισμπεργκ κάνει λόγο για “πολιτική κρίση” στη χώρα μας η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, με αποτέλεσμα η νυν κυβέρνηση να… διστάζει και να σκέφτεται τη συμφωνία και το οικονομικό της μέρος.

“Η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε την υποψηφιότητά της για το Final Four και υπήρξαν πριν από τρεις μήνες προχωρημένες συζητήσεις με την Euroleague και συμφωνία πριν από τρεις μήνες. Η πολιτική κρίση, που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, έχουν κάνει την κυβέρνηση να διστάζει και να σκέφτεται τη συμφωνία. Η καταληκτική περίοδος για τη μεταφορά των χρημάτων έχει περάσει και υπάρχει πραγματική πιθανότητα η διοργάνωση του 2020 να δοθεί σε άλλη πόλη.

Η Euroleague περιμένει ακόμα την απόφαση των Ελλήνων και είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η υποψηφιότητα της Αθήνας δεν έχει αποσυρθεί, αλλά ήδη υπάρχουν υποψηφιότητες για αντικατάσταση: Το Παρίσι και το Κάουνας», αναφέρει το ρεπορτάζ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση