Ολυμπιακός: Συγκινεί η μητέρα του μικρού Βασίλη! «Ο Θεός να έχει καλά τον Κούτρη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 11:38 Ολυμπιακός: Συγκινεί η μητέρα του μικρού Βασίλη! «Ο Θεός να έχει καλά τον Κούτρη»

Ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε πρωταγωνιστή τον μικρό Βασίλη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και η μητέρα του συγκίνησε, επισημαίνοντας τη δύναμη που έλαβε ο γιος της από την εξαιρετική ενέργεια του Έλληνα αριστερού μπακ.

Η εικόνα του Λεονάρντο Κούτρη αγκαλιά με τον μικρό Βασίλη στο «Καραϊσκάκη» έκανε τον γύρο της Ελλάδας και η μητέρα του πιτσιρικά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΦΩΣ, εξιστόρησε πως ο γιος της έφθασε να γίνει το πρόσωπο της αγωνιστικής στη Superleague και απόθέωσε τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή για τη χαρά που έδωσε στον μικρό.

Οι δηλώσεις της μητέρας του μικρού Βασίλη

«Ο Βασίλης ήθελε να δει από κοντά έναν αγώνα του Ολυμπιακού και επειδή τυχαίνει να έχουμε γνωριμία με τον Θάνο Κωστανάσιο, ένα παιδί που αγωνίζεται στις μικρές ομάδες του συλλόγου, μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε προσκλήσεις και να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είχαμε κανονίσει επίσης μόλις τελείωνε ο αγώνας να μας έδινε ο Κούτρης τη φανέλα του για το παιδί. Αλλά μέχρις εκεί. Όλα τα υπόλοιπα έγιναν με την πρωτοβουλία αυτού του ανθρώπου που παίζει στον Ολυμπιακό και είναι αληθινός άνθρωπος, εκτός από αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Ο Βασίλης είχε πάει στις εξέδρες των επισήμων για να δει το παιχνίδι, εγώ καθόμουν αλλού. Είδα τη σκηνή και πραγματικά ήταν κάτι το εκπληκτικό για τον γιο μου. Δεν κατάλαβα, όμως, την έκταση που πήρε όλο αυτό, διότι αμέσως πήγα στο σημείο όπου επέστρεψε το παιδί μου για να το παραλάβω και να φύγουμε. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όλο αυτό μεταδόθηκε από την τηλεόραση και πως τόσος πολύς κόσμος έδειξε αυτό το ενδιαφέρον. Δεν είχα καν την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Κούτρη και να τον ευχαριστήσω, απλά πήρα το παιδί και φύγαμε».

Για τον Κούτρη: «Μια υπέροχη αγκαλιά για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Μια μεγάλη αγκαλιά θα έχω. Ο Θεός να τον έχει καλά. Έκανε τρισευτυχισμένο το παιδί μου. Ο Βασίλης έχει πάρει τεράστια χαρά και μεγάλη δύναμη από αυτό που συνέβη και από την κίνηση που έκανε αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να του ευχηθώ να τον προσέχει ο Θεός, να του δίνει πάνω απ’ όλα υγεία και μετά επιτυχίες στην καριέρα του. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία, αυτό έχω να πω στον Λεονάρντο. Θέλω να του πω ότι με αυτήν την κίνησή του έχει προσφέρει τεράστια δύναμη στον Βασίλη, του έχει ανεβάσει αφάνταστα την ψυχολογία, του έχει προσφέρει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε, είμαστε ευγνώμονες, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πώς νιώθει και ο Βασίλης και όλοι εμείς που είμαστε δίπλα του. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τις ευχαριστίες που θέλουμε να δώσουμε στον παίκτη του Ολυμπιακού και στην ομάδα ό,τι έκαναν για το παιδί μας».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση