Πιέζει από όλες τις πλευρές η ΑΕΚ για να κρατήσει τον Πόνσε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 15:51 Πιέζει από όλες τις πλευρές η ΑΕΚ για να κρατήσει τον Πόνσε

Από την Ιταλία γίνεται αναφορά και για... πρέσινγκ στον πατέρα του Αργεντινού.

Δεδομένη είναι η προσπάθεια που έχει δρομολογηθεί στην ΑΕΚ, προκειμένου να κρατήσει στο ρόστερ της τον Έκι Πόνσε. έπειτα από την εξαιρετική σεζόν του στα κιτρινόμαυρα, ωστόσο η διάθεση του ίδιου του παίκτη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ανοίξει δίαυλο με εκείνους της Ρόμα, ώστε οι δύο πλευρές να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα. Άλλωστε, οι διαθέσεις της ιταλικής ομάδας θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην απόφαση που θα λάβει ο Αργεντινός επιθετικός. Από τη γειτονική χώρα και πιο συγκεκριμένα από την Corriere dello Sport, αναφέρεται πως ο «δικέφαλος» θα προσπαθήσει να ρίξει την οψιόν, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα χρήματα στο συμβόλαιο του παίκτη ή ακόμα να ρίξει και το όνομα του Βασίλη Μπάρκα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΑΕΚ είχε επαφή και με την πλευρά του πατέρα του Πόνσε, ο οποίος τον εκπροσωπεί, καλώντας τον στην Αθήνα για συζητήσεις. Μάλιστα, όπως σημειώνεται, η Ένωση θα ζητήσει από τον πατέρα του παίκτη -αν υπάρχει η δυνατότητα- να πείσει τη Ρόμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πόνσε, που λήγει το καλοκαίρι του 2020, ώστε να παραταθεί ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα.

Η Corriere dello Sport καταλήγει, αναφέροντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό, λόγω των 17 γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις αυτήν τη σεζόν, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Μπόκα Τζούνιορς να μπαίνουν στο «κάδρο».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση