Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης θα «αδειάσει» κατά 500 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 17:20 Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης θα «αδειάσει» κατά 500 εκατ. ευρώ

Ριζικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στην ομάδα της επόμενης σεζόν.

Οι αλλαγές στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι θα είναι τεράστιες και είναι δεδομένο πως ο Ζινεντίν Ζιντάν με τους συνεργάτες του θα έχουν πολλή δουλειά. Το έμψυχο υλικό των «μερένχες» θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, με αρκετούς παίκτες να βλέπουν την πόρτα της εξόδου, εκτός από αυτούς που είναι υποψήφιοι να περάσουν το κατώφλι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η ισπανική εφημερίδα AS, η οποία ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων, συγκέντρωσε σε μια λίστα τους παίκτες για τους οποίους υπάρχουν έστω και φήμες για ενδεχόμενη αποχώρηση τους. Ο Ραφαέλ Βαράν, ο Τόνι Κρόος και ο Χάμες Ροντρίγκες είναι κάποιοι από αυτούς, ενώ δεν λείπουν οι Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Μαρσέλο.

Για τον Γάλλο στόπερ τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο… ζόρικα σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον στο ρόστερ, καθώς ο ίδιος ζήτησε να φύγει. Ο Γερμανός μέσος έχει συμβόλαιο που λήγει το 2022, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον έχει προσεγγίσει ήδη και να ετοιμάζεται για την Αγγλία. Η τιμή πώλησης του αναμένεται μάλιστα να αρκετά υψηλή και μένει να φανεί εάν υπάρξει ένα μεταγραφικό θρίλερ το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού είναι επίσης ασαφής, καθώς η Μπάγερν Μονάχου έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν είναι δεδομένο πως θα πληρώσει την ρήτρα των 42.000.000 ευρώ. Όσον αφορά τον Ουαλό, που σε κάποια περίοδο ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο, μπορεί να κοστίσει και παραπάνω από 100.000.000 ευρώ στον επίδοξο αγοραστή, ενώ ο Ισπανός πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής ενδέχεται να φύγει με 60.000.000 ευρώ. Τέλος, ο Βραζιλιάνος μπακ, που φαίνεται να οδεύει προς το Τορίνο και τη Γιουβέντους, υπολογίζεται η μεταγραφή του να στοιχίσει γύρω στα 20 εκατ. ευρώ.

Συνολικά, όπως εκτιμάται, το ρόστερ που θα διαχειριστεί ο Ζιντάν θα «αδειάσει» κατά 500 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο, για να δαπανηθούν αυτά τα χρήματα σε νέες προσθήκες.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση