Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αποθέωση» για Γουέιντ στο… φινάλε! «Υπόκλιση» από Ομπάμα και Κλίντον – video

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 09:59 «Αποθέωση» για Γουέιντ στο… φινάλε! «Υπόκλιση» από Ομπάμα και Κλίντον – video

Τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του έδωσε ο Ντουέιν Γουέιντ, στην ήττα των Χιτ από τους Νετς στο Μπρούκλιν (113-94). Triple-double από τον «Flash» - Δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ έστειλαν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

“Αντίο” στην ενεργό δράση με ένα triple-double είπε ο Ντουέιν Γουέιντ. Ο “Flash” έδωσε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας τους στην ήττα των Χιτ μέσα στην έδρα των Νετς με 113-94.

Ο Γουέιντ έδωσε την… τελευταία του παράσταση (triple double με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ), με τους κολλητούς του, Λεμπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι και Κρις Πολ να τον καμαρώνουν από τις court seats του γηπέδου των Νετς. Οι φίλοι του Μπρούκλιν τον “αποθέωσαν” με standing ovation στο φινάλε του αγώνα!

 

 

Οι φίλοι των Νετς σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον Γουέιντ, ενώ λίγο αργότερα δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ θέλησαν να πουν το δικό τους “αντίο” στον “flash”, μέσω twitter. Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα… υποκλίθηκα στον ηγέτη των Χιτ.

 

 

 

 

newsit.gr