Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόνσε: Αρέσει σε… όλους! Και ο ΠΑΟΚ στο «κόλπο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 10:45 Πόνσε: Αρέσει σε… όλους! Και ο ΠΑΟΚ στο «κόλπο»

Ο Έκι Πόνσε έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα των “ισχυρών” της Superleague, με όσα έχει κάνει φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο δανεισμός του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στην Ένωση προσπαθούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να κρατήσουν τον Αργεντινό επιθετικό στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Το όνομα του Πόνσε έχει ακουστεί την τελευταία περίοδο και για τον Ολυμπιακό, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα έβαλαν τον φορ της ΑΕΚ στο… μάτι του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την “Live Sport” ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μπει… σφήνα στην περίπτωση του 22χρονου επιθετικού και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Ρόμα, προσφέροντας στον παίκτη τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Στην πρόταση αυτή, δεν υπολογίζονται και τα μπόνους κάτι που σημαίνει πως το ποσό θα ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ. Η όποια κίνηση από πλευράς Θεσσαλονικέων θα γίνει μετά το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων

Να αναφέρουμε ότι η Ρόμα πουλάει τον Πόνσε έναντι 6 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, θέλει να τον δώσει ξανά σε ομάδα που θα συμμετέχει στο Champions League, ενώ συζητάει το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας (50%-50%) έναντι 4 εκατ. ευρώ.

newsit.gr