Το «spoiler» του «Τζέιμι Λάνιστερ»! «Ο Μπιέλσα θα καθίσει στο θρόνο» – video

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 10:50 Το «spoiler» του «Τζέιμι Λάνιστερ»! «Ο Μπιέλσα θα καθίσει στο θρόνο» – video

Η πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of thrones βρίσκεται.. προ των πυλών και ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάο (υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στη σειρά) αναφέρθηκε σε ένα από τα “σενάρια” που ακούγονται, όσον αφορά το άτομο που θα καθίσει στον “Σιδηρούν Θρόνο”.

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάο βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και -όπως όλα τα μέλη του καστ του Game of thrones- τκλήθηκε να δώσει κάποιο spoiler για τη σειρά, χωρίς όμως να υποκύψει στις πιέσεις που δέχθηκε.

Πάντως, ο “Τζέιμι Λάνιστερ” θέλησε να σχολιάσει κάποια από τα “σενάρια” που κυκλοφορούν ανάμεσα στους φαν της σειράς, για το ποιο άτομο θα είναι αυτό που θα κάτσει στο τέλος στον “Σιδηρούν θρόνο”.

Ο ηθοποιός του “Game of thrones” άφησε τους πάντες έκπληκτους, λέγοντας πως ο… Μαρσέλο Μπιέλσα θα είναι ο τελικός νικητής!

«Είναι ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Λιντς που ξέρει από Βορρά, στην Αγγλία όπου εργάζεται, και έρχεται ξαφνικά για να μεταμορφώσει με έναν μαγικό τρόπο τον κόσμο προς το καλύτερο.

Όταν όλα είναι χαμένα, μεταμορφώνει τον Βορρά σε έναν πανέμορφο παράδεισο» είπε ο Δανός ηθοποιός, ο οποίος κάλεσε το κοινό της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ να φωνάξει: “Εμπιστευόμαστε τον Μπιέλσα”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση