Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Superleague: Απίστευτη «μπαλωθιά» του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό! «Σφαγή» για την παραμονή – videos

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 23:04 Superleague: Απίστευτη «μπαλωθιά» του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό! «Σφαγή» για την παραμονή – videos

"Χαμός" στη "μάχη" για την παραμονή στη Superleague, μετά το διπλό με ανατροπή του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Λεβαδειακός, "έμπλεξαν" ΠΑΣ Γιάννινα και Ατέρας Τρίπολης με το μεταξύ τους 1-1.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μακέντα, παίρνοντας προβάδισμα 1-0 στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έπαιζαν όμως για τη… ζωή τους και το έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο με «επική» ανατροπή.

Από λάθος έξοδο του Διούδη, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ιταλού επιθετικού του Τριφυλλιού και κατέληξε στα δίχτυα, για την ισοφάριση σε 1-1 με αυτογκόλ. Στη συνέχεια όμως, η ομάδα του Βέρα «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις και με γκολ του Σασί και του Γιακουμάκη, ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή, με την οποία έκανε… άλμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης (61′ Καμπετσής), Παντελάκης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Στάικος, Μουνιέ (69′ Αρμενάκας), Άλτμαν (27′ Κάτσε), Μακέντα,

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (87′ Κυριακίδης), Φερέιρα, Κουτσιανικούλης (46′ Ντίνας), Σασί (78′ Γιακουμάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ και ο Αστέρας Τρίπολης έδιναν… τελικό παραμονής, αλλά κανείς τους δεν κατάφερε να κερδίσει και με το 0-0, βρίσκονται πια αμφότεροι σε μεγάλο κίνδυνο για τον απευθείας υποβιβασμό και τα μπαράζ. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» πάντως για το ακυρωμένο γκολ του Κριεζμάν στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, αφού στο ριπλέι φάνηκε να μην υπάρχει περίπτωση οφσάιντ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο (78’ Λεο), Σεργκελασβίλι, Νικολιάς (61’ Παμλίδης), Πάντελιτς, Κρίζμαν (74’ Αθανασιάδης), Μάνος, Μπουκουβάλας.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (68’ Τασουλής), Μανιάς (30’ Αραβίδης), Τσιλιανίδης (88’ Βλάχος).

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 1-2

Στη Λιβαδειά, η τοπική ομάδα υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα με 1-2 από τον Πανιώνιο, μετά από πέντε σερί χρόνια παρουσίας στη Superleague. Η ομάδα του Καραγεωργίου προηγήθηκε πάντως στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Μαρκόφσκι, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν νωρίς με τον Τσιλούλη και ανέτρεψαν το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κόρμπο να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 57ο λεπτό του αγώνα.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νίκας, Ανγκούα, Μαρκόβσκι, Καραχάλιος (56′ Ζησόπουλος), Στανόγεβιτς (74′ Χατζηλάμπρος), Τσαμπούρης (78′ Ρεκβιασβίλι), Σαβαντόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Αντιλέχου.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μανιάτης (82′ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Αλί (46′ Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μπουμάλ (90′ Άρτσε).

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 0-1

Στη Ριζούπολη, ο υποβιβασμένος Απόλλων Σμύρνης έκανε… αγγαρεία κόντρα στον Παναιτωλικό και ηττήθηκε με 1-0 σε ένα κακό ματς, χάρη σε γκολ του Μπαΐροβιτς από τη βούλα του πέναλτι στο 31′. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα εξασφάλισε έτσι και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, όντας αδιάφορη πια στις τελευταίες 2 αγωνιστικές.
 
Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας):
Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Ρώσση (73′ Βαρκάς), Στάθης (84′ Οικονομόπουλος), Αγρόδημος, Μπεντινέλι, Ντούρσο, Ελ Χέλβε (46′ Ντεφεντερίκο), Ναζλίδης.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ (73′ Μάρκος Πάουλο), Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα (90′ Μπελεβώνης), Μπαϊροβιτς (81′ Παρράς), Ντουάρτε, Μιχάι.

Τα αποτελέσματα στην 28η αγωνιστική

Η βαθμολογία στη Superleague

newsit.gr