Δικαίωση Ολυμπιακού! Αφαιρούνται 5 βαθμοί από τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 18:07 Δικαίωση Ολυμπιακού! Αφαιρούνται 5 βαθμοί από τον Παναθηναϊκό

Αλαλούμ για μία ακόμη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αθλητική δικαιοσύνη, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να αλλάζει για τρίτη φορά απόφαση για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και να τιμωρεί τους "πράσινους" με αφαίρεση 5 βαθμών, δικαιώνοντας τους Πειραιώτες, αντί της... δικαίωσης των "πρασίνων", στην αρχική... δικαίωση των "ερυθρολεύκων".

Νέα ανατροπή στη απόφαση της δικαιοσύνης για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που διακόπηκε στο 71ο λεπτό, μετά από επεισόδια έξω από το γήπεδο, ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε αυτή τη φορά την πλευρά των Πειραιωτών και κατακύρωσε το παιχνίδι υπέρ τους, τιμωρώντας τους «πράσινους» με αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας το… μπάχαλο στην ελληνική αθλητική δικαιοσύνη.

Κι αυτό γιατί ετούτη είναι η… τρίτη διαφορετική απόφαση για το συγκεκριμένο ματς, με τους αθλητικούς δικαστές να έχουν ήδη αλλάξει την πρωτόδικη, ανακοινώνοντας συνέχιση του αγώνα και -2 βαθμούς, μόνο για επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου.  Ούτε η 2η ετυμηγορία έμεινε όμως μέχρι τέλους, με την Εφέσεων να ανατρέπει ξανά σήμερα τα πάντα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση