Τέλος ο Τραϊανός Δέλλας από τον Παναιτωλικό!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 13:40 Τέλος ο Τραϊανός Δέλλας από τον Παναιτωλικό!

Ο Τραϊανός Δέλλας ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για την απόφαση του, να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου μετά το τέλος της φετινής σεζόν (για προσωπικούς λόγους).

Ο 43χρονος τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας…

Η ανακοίνωση του Τραϊανού Δέλλα:

“Πριν από λίγο ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας για την πρόθεση μου να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Κωστούλα για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει πριν 16 μήνες περίπου την τύχη του συλλόγου. Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτο είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του.

Τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Παναιτωλικού!

Τον κόσμο του Παναιτωλικού που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας, και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου.

Στους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους, εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Άφησα τελευταίους όλους όσους δούλεψαν δίπλα μου χωρίς να φαίνονται, τους άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη, Δημήτρη, Αντώνη, Λουίτζι, Χρήστο, Μάκη, τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου, Δημήτρη, Χρήστο, Σπύρο, τους φροντιστές, Νικόλα, Χρήστο.

Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για μένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με τιμή

ΔΕΛΛΑΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ

ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ

ΠΑΝΕ…ΟΛΕ ΟΛΕ….. »

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση