Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια η αποστολή για Λεβαδειακό!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 15:37 ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια η αποστολή για Λεβαδειακό!

Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του, όμως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να λείπει από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στο Λεβαδειακό.

Κι αυτό γιατί ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον Πορτογάλο να σηκώνει την κούπα στην απονομή που θα ακολουθήσει. Έτσι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του αγώνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του δίνει τη δυνατότητα να είναι δίπλα στην ομάδα στο ιστορικό ματς της Κυριακής (21/04).

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

90 λεπτά μακριά από το όνειρο. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για μία βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία. Το αγωνιστικό τμήμα με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που το διακρίνει από την αρχή της σεζόν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας (21.04, 19:00).

Το προπονητικό πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς. Πρώτα προθέρμανση και κορόιδο και στη συνέχεια ασκήσεις και παιχνίδι με τον προπονητή, οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις. Οι Πέδρο Ενρίκε , Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Ο αρχηγός μπορεί να είναι εκτός μάχης αλλά θα συμμετέχει κανονικά στην αποστολή της ομάδας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τους εκλεκτούς του μετά το τέλος της προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία.

Αναλυτικά η 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαλεζάς, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι

news.gr