ΠΑΟΚ: «Πράσινο φως» για το νέο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 11:11 ΠΑΟΚ: «Πράσινο φως» για το νέο γήπεδο

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση ανάπλασης του γηπέδου της Τούμπας ως ένα έργο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Θεσσαλονίκης και στην προσέλκυση σημαντικών διοργανώσεων που θα τονώσουν την τοπική οικονομία.

Στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν στελέχη της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Θανάση Παππά, να τονίζει πως «όλες οι δραστηριότητες πρέπει να υποταχθούν σε μια ενιαία λογική και της αστικής αναγέννησης και αναμόρφωσης».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, δεσμεύτηκε από την πλευρά του όσο περνάει από το χέρι του «θα τρέξει το πρότζεκτ. Αντιλαμβάνομαι τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε και η Ρία Καλφακάκου από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» τασσόμενη υπέρ του νέου γηπέδου. Συμπλήρωσε ωστόσο πως «δεν βάζω την ομάδα πάνω από την πόλη μου. Μέχρι στιγμής με το σχέδιο συμφωνούμε όλοι. Εάν όμως δω κάτι που δεν είναι αρεστό δεν θα διστάσω να το πω».

Αντίθετα, επιφυλάξεις για το Ειδικό Χωρικό και για τις δομές γύρω από το γήπεδο εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος στη διάρκεια της ψηφοφορίας ψήφισε λευκό.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση