Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αιχμές» Αντετοκούνμπο για Σέλτικς! «Παίζουν στα όρια του αντιαθλητικού»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 17:34 «Αιχμές» Αντετοκούνμπο για Σέλτικς! «Παίζουν στα όρια του αντιαθλητικού»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αισθανθεί και με το παραπάνω τη "σκληρή" άμυνα των Μπόστον Σέλτικς στη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς και παρότι άφησε... αιχμές για αυτήν, τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να ασχοληθεί καθόλου με τους διαιτητές.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για το τρίτο ματς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολής του NBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την κόντρα των δύο ομάδων, χωρίς να… μασήσει τα λόγια του.

Ο Greek Freak έχει δεχθεί πολλά σκληρά φάουλ από όλη την ομάδα της Βοστώνης, καθώς η άμυνά τους είναι ξεκάθαρο ότι έχει εντολή να μην τον αφήσει να σκοράρει με κάθε τρόπο μέσα στο ζωγραφιστό.

Ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ δεν δίστασε έτσι να κάνει λόγο για άμυνα «στα όρια του αντιαθλητικού», αλλά αρνήθηκε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο ζήτημα. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Μπορείς να παίξεις στα όρια του φάουλ. Αυτοί παίζουν σίγουρα στα όρια του αντιαθλητικού φάουλ. Αλλά πρέπει να παίξουμε και να παλέψουμε. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε στους διαιτητές. Πρέπει να βγεις εκεί έξω και να παίξεις».

πηγή: newsit.gr