Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ολοκλήρωσε με «τεσσάρα» τη χρονιά το «τριφύλλι» – video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 19:39 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ολοκλήρωσε με «τεσσάρα» τη χρονιά το «τριφύλλι» – video

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τη φετινή χρονιά, Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με 4-0, για την 30η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός στο πρώτο ημίχρονο κι επικράτησε άνετα του Παναιτωλικού με 4-0 στο ΟΑΚΑ, για την 30η αγωνιστική της Superleague. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο κι από αύριο μπορούν κι επίσημα να ξεκινήσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε τη νίκη με τα γκολ των Χατζηγιοβάνη (14′ πεν.), Μακέντα (19′, 40′) και Εμμανουηλίδη (81′).

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας τρία γκολ στα πρώτα 40 λεπτά. Στο 14′ ο Τζήλος έδωσε πέναλτι στο «τριφύλλι» σε ανατροπή του Κάτσε από το Άργκους στην περιοχή. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε το 1-0 με… διπλή εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (η πρώτη ακυρώθηκε επειδή ο Μακέντα μπήκε γρήγορα στην περιοχή).

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μακέντα έγραψε το 2-0, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να φέρει ευθύνη, καθώς δεν αντέδρασε σωστά στο σουτ του Ιταλού επιθετικού. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού «χτύπησε» και στο 40′ με υποδειγματικό πλασέ, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Θεοχάρη.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να μειώσει το σκορ. Οι «πράσινοι», αντίθετα, «χαλάρωσαν», ωστόσο ήταν αυτοί που πέτυχαν και τέταρτο γκολ, με τον Εμμανουηλίδη να γράφει το τελικό 4-0 με κοντινό πλασέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (4-3-3): Κότσαρης, Θεχάρης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Στάικος, Τζανδάρης (77’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (79’ Αθανασακόπουλος), Αρμενάκας (66’ Εμμανουηλίδης). 

Παναιτωλικός: (4-3-3): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης (66’ Αμαράλ), Πάουλο (85’ Μπελεβώνης), Γκούγκα, Λουσέρο, Ντουάρτε, Μπαϊροβιτς, Μανά (79’ Παρρας).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση