Ολυμπιακός: Φινάλε με «τριάρα» στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 22:09 Ολυμπιακός: Φινάλε με «τριάρα» στη Λάρισα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέρασε από τη Λάρισα, επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-0, για την τελευταία αγωνιστική της Superleague.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με δέκα σερί νίκες και την καλύτερη επίθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν με ιδανικό τρόπο, επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-0 στη Λάρισα, για την τελευταία αγωνιστική της Superleague.

Ο Νάτχο πήρε… την μπάγκετα από τον Φορτούνη που ήρθε από τον πάγκο κι οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι των Πειραιωτών, οι οποίοι είχαν τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Έπειτα από ασίστ του Νάτχο, ο Χασάν έκανε το 1-0 στο 24′, ενώ στο 49′ ο μέσος του Ολυμπιακού έβγαλε και δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά στον Ομάρ, ο οποίος με το αριστέρο έκανε το 2-0.Ο Καμαρά στο 86’ σημείωσε με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τοροσίδη, το τρίτο τέρμα των Πειραιωτών, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79′ Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67′ Νούσιος), Νούνιτς (58′ Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Ελαμπντελαουί (82′ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72′ Γκερέρο), Χασάν (58′ Φορτούνης), Σολδάνο

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση