«Σαρώνουν» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη! Νέα άνοδος στην παγκόσμια βαθμολογία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 23:39 «Σαρώνουν» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη! Νέα άνοδος στην παγκόσμια βαθμολογία

Μετά τη Μαρία Σάκκαρη στο Ραμπάτ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το δικό του τίτλο στο Εστορίλ, σε ένα ανεπανάληπτο διήμερο για το ελληνικό τένις, το οποίο και δίνει νέα ώθηση σε ολόκληρο το άθλημα στη χώρα μας, αλλά και στους ίδιους τους Έλληνες πρωταθλητές, που αναμένεται να σημειώσουν ξανά άνοδο στην παγκόσμια βαθμολογία.

Φανταστικές στιγμές για το ελληνικό τένις, με δύο αθλητές μας να κερδίζουν τίτλους στο κορυφαίο επίπεδο, γράφοντας «χρυσές» σελίδες για τα ελληνικά χρώματα, σε Ραμπάτ και Εστορίλ.

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκονται πια μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του κόσμου και πλέον περιμένουν τη νέα αναρρίχησή τους στην παγκόσμια βαθμολογία.

Κι αν για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα ο τρίτος τίτλος της καριέρας του σημαίνει την άμεση επιστροφή του εντός του top10 της παγκόσμιας κατάταξης, για τη συναθλήτρια και συμπατριώτισσά του, ο πρώτος τίτλος της δικής της καριέρας, αναμένεται να «μεταφραστεί» σε τρομερή άνοδο 11 θέσεων στο ταμπλό των γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί ξανά στην υψηλότερη θέση της ιστορίας για Έλληνα αθλητή, όντας 9ος στο τένις των ανδρών, ενώ η Σάκκαρη θα ανέλθει από το Νο50 του κόσμου, στο Νο39, με το ρεκόρ της να είναι το Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση