Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι μαζορέτες «προκάλεσαν εμφράγματα» στους θεατές με τον σεξι αισθησιακό χορό τους στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 15:15 Οι μαζορέτες «προκάλεσαν εμφράγματα» στους θεατές με τον σεξι αισθησιακό χορό τους στο γήπεδο

Ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στην Σπαρτάκ Αφίς Πετρούπολης και τη Σαμάρα, κυλούσε ήρεμα. Οι θεατές στο κλειστό γήπεδο της Σπαρτάκ δεν ήταν πολλοί και παρακολουθούσαν τον αγώνα ήρεμοι. Μέχρι τη στιγμή που ο προπονητής της Σαμάρα πήρε τάιμ άουτ και οι παίκτες των δυο ομάδων πήγαν στους πάγκους για οδηγίες.

Τότε βγήκαν στο γήπεδο οι μαζορέτες. Και αντί να χορέψουν το νούμερο που βλέπουμε σε όλους τους αγώνες μπάσκετ και το οποίο είναι ίδιο πάνω κάτω, άρχισαν να λικνίζουν τα καλλίγραμμα κορμιά τους, αισθησιακά και με χάρη.

Στις εξέδρες οι θεατές άρχισαν να ιδρώνουν και να ξεροκαταπίνουν.

Οι 9 χορεύτριες φορούσαν ελάχιστα, οι 7 διάφανο κορμάκι και οι 2 μαύρα εσώρουχα. Ο χορός τους ήταν χάρμα οφθαλμών αλλά κάποιοι που βρίσκονταν στο γήπεδο με τα παιδιά τους, άρχισαν να διαμαρτύρονται και να βγάζουν καπνούς.

«Έπρεπε να βάλουν σήμανση ότι ο αγώνας επιτρέπεται για άτομα άνω των 18», «Ήρθα με τα παιδιά μου να δούμε αγώνα μπάσκετ, όχι στριπτίζ», ήταν μερικές από τις αντιδράσεις κάποιων εξαγριωμένων θεατών.

πηγή: topontiki.gr