Σάλος με τα σχόλια και τις… αποκαλύψεις του Ρονάλντο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 13:02 Σάλος με τα σχόλια και τις… αποκαλύψεις του Ρονάλντο!

Απίστευτα σχόλια από τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στους Times, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να προκαλεί με τις δηλώσεις του τόσο για την αγγειεκτομή του, όσο και για τα κιλά του, εξισώνοντας το «χοντρός» με τον ακτιβισμό για τους μαύρους και τους ομοφυλόφιλους.

Οι δηλώσεις του Ρονάλντο

Για τα παιδιά του: «Έχω κάνει αγγειεκτομή, αλλά αν το θέλει η κοπέλα μου μπορεί να κάνει ακόμη και μία ολόκληρη 11άδα, αφού έχω καταψύξει το σπέρμα μου».

Για το παρατσούκλι «χοντρός»: «Υπάρχουν ακτιβιστές για πολλά πράγματα, αν είσαι μαύρος ή ομοφυλόφιλος, αλλά δεν θυμάμαι κανείς να με υποστηρίζει όταν φώναζαν εμένα χοντρό».

Για τον περίφημο τελικό με τη Γαλλία στο Μουντιάλ: «Στον κόσμο αρέσουν οι συνωμοσίες. Λέγονται πολλές χαζομάρες. Δεν ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι εκείνη τη μέρα, αλλά πάλεψα και έτρεξα. Υπάρχουν μέρες που αισθάνεσαι καλά ή το αντίθετο. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Κοίτα τον Μέσι με την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή. Είναι ένας τελείως διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με την Εθνική ομάδα σε ένα μεγάλο τουρνουά».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση