Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός… στα άκρα! Δεν κατεβαίνει στα πλέι οφ με Παναθηναϊκό – Ολοταχώς για Α2!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 16:46 Ολυμπιακός… στα άκρα! Δεν κατεβαίνει στα πλέι οφ με Παναθηναϊκό – Ολοταχώς για Α2!

Αγγελόπουλοι και Θύρα 7 αποφάσισαν να μην κατέβουν οι «ερυθρόλευκοι» στα πλέι οφ! Το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα στις 19:00. Την απόφαση των ιδιοκτητών ανακοίνωσε στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται στην Α2!

Δραματικές εξελίξεις! Ο Ολυμπιακός μοιάζει αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω, να επιμείνει στη σκληρή στάση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται στην Α2!

Μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις του Ολυμπιακού, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, με τη στήριξη και των οργανωμένων οπαδών τους, διαμηνύουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κατέβει στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα (20.05.2019) τις 19:00.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πέσει στην Α2, αφού ήδη έχει τιμωρηθεί γιατί δεν κατέβηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους «πράσινους», θα υποβιβαστεί. Άλλωστε, πριν μερικές μέρες ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι όποια ομάδα δεν αγωνιστεί στα πλέι οφ, θα υποβιβαστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στο συνέδριο της Θύρας 7 και ανακοίνωσε την απόφαση της ιδιοκτησίας στους οργανωμένους οπαδούς. Οι οποίοι στήριξαν την απόφαση της διοίκησης και υποσχέθηκαν στήριξη ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός παίζει του χρόνου στα γήπεδα της Α2!

πηγή: newsit.gr